menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kostkę masła i sery lekko ogrzać i zmiksować dodać pozostałe składniki i wymieszać. chleb pokroić w kromki nie docinając do końca i posmarować z obu stron zawinąć szczelnie w folie aluminiową włożyć do piekarnika z termo obiegiem i piec około 45minw, w temperaturze 160-170.

ocena:

Chleb zapiekany Witka

składniki

  • średni chleb (600g)
  • 1 kostka masła
  • 3 ząbki czosnku
  • 25dkg sera gouda
  • duży serek topiony śmietankowy
  • 3 łyżeczki ziół prowansalskich
  • sół
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kostkę masła i sery lekko ogrzać i zmiksować dodać pozostałe składniki i wymieszać. chleb pokroić w kromki nie docinając do końca i posmarować z obu stron zawinąć szczelnie w folie aluminiową włożyć do piekarnika z termo obiegiem i piec około 45minw, w temperaturze 160-170.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję