menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Jeśli mam za dużo grzybów i nie mogę ich zjeść wszystkich to smażę je i mrożę. Trzeba je udusić na maśle żeby cała woda wyparowała. Potem je schłodzić i zamrozić. Są potem super do mięsa a ja lubię do jajecznicy.

ocena:

Kurki do farszu lub jajecznicy

składniki

  • kurki
  • masło – pół kostki na kilogram grzybów
  • sól i pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Jeśli mam za dużo grzybów i nie mogę ich zjeść wszystkich to smażę je i mrożę. Trzeba je udusić na maśle żeby cała woda wyparowała. Potem je schłodzić i zamrozić. Są potem super do mięsa a ja lubię do jajecznicy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję