menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

W dużej misce połącz czerwone pomarańcze, mięte i cukier. Rozgnieć wszystkie składniki aż pomarańcze i mięta puszczą sok. Podziel składniki na 2 szklanki. Wypełnij szklanki lodem. Dodaj rum i lemoniadę. Zamieszaj i podawaj od razu.

ocena:

Modżajto z czerwonymi pomarańczami

składniki

-80 ml białego rumu
-150 ml lemoniady (może być gotowiec)
-2 łyżki cukru (można dodać więcej)
-2 czerwone pomarańcze, pokrojone w cząstki
-Garść liści mięty
-lód

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

W dużej misce połącz czerwone pomarańcze, mięte i cukier. Rozgnieć wszystkie składniki aż pomarańcze i mięta puszczą sok. Podziel składniki na 2 szklanki. Wypełnij szklanki lodem. Dodaj rum i lemoniadę. Zamieszaj i podawaj od razu.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję