menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki zalewamy oliwą i odstawiamy na 15 dni w chłodne miejsce. Następnie przecedzamy.

ocena:

Oliwa grzybowa

składniki

40 g suszonych borowików lub podgrzybków
1  duży rozgnieciony ząbek czosnku
2 świeże gałązki bazylii
500 ml dobrej oliwy

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki zalewamy oliwą i odstawiamy na 15 dni w chłodne miejsce. Następnie przecedzamy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję