menu
fot. Mariusz Izdebski

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Twarożek ucieramy ze śmietaną i musztardą. Dodajemy posiekaną rzeżuchę, doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy do gotowanych warzyw, jaj na twardo i pieczonych ziemniaków.

ocena:

Sos serowy 1

składniki

  • 300 g białego twarożku
  • 300 ml śmietany 18 %
  • 2 łyżki musztardy
  • 2 łyżki posiekanej rzeżuchy
  • sól, pieprz do smaku

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Twarożek ucieramy ze śmietaną i musztardą. Dodajemy posiekaną rzeżuchę, doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy do gotowanych warzyw, jaj na twardo i pieczonych ziemniaków.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję