menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Seler i jabłka obieramy i ucieramy na niezbyt drobnej tarce. Najlepiej żeby w trakcie ucierania powstawały cienkie paseczki. Mieszamy majonez, śmietanę i przyprawy. Trzeba sprawdzić smak przed przyprawieniem, żeby surówka nie była za słona. Mieszamy z utartym jabłkiem i selerem

ocena:

Surówka z selera

składniki

  • 1 seler
  • 2 jabłka
  • 4 łyżki majonezu
  • 4 łyżki śmietany
  • sól, cukier

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Seler i jabłka obieramy i ucieramy na niezbyt drobnej tarce. Najlepiej żeby w trakcie ucierania powstawały cienkie paseczki. Mieszamy majonez, śmietanę i przyprawy. Trzeba sprawdzić smak przed przyprawieniem, żeby surówka nie była za słona. Mieszamy z utartym jabłkiem i selerem

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję