menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki umieść w wysokim naczyniu i zmiksuj blenderem na gładką masę.

Tak przygotowany krem można przechowywać w lodówce nawet do 3 tygodni.

ocena:

Domowa nutella

składniki

  • 100 g orzechów brazylijskich
  • 4 łyżki masła kokosowego
  • 4 łyżki syropu z agawy
  • 80 g rozpuszczonej gorzkiej czekolady min 50% kakao
  • 2 czubate łyżki kakao
  • szczypta soli

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki umieść w wysokim naczyniu i zmiksuj blenderem na gładką masę.

Tak przygotowany krem można przechowywać w lodówce nawet do 3 tygodni.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję