menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Na patelni podsmaż cebulkę pokrojoną w dużą kostkę z posiekanym czosnkiem. Kiedy cebula zrobi szklista, dodaj pieczarki i duś parę minut. Przypraw solą i pieprzem. W bagietkach zrób kieszenie palcem lub łyżeczką, aby nie zrobić dziury na wylot. Do bagietek nałóż farsz, posyp pieczywo żółtym serem. Zapiecz w piekarniku, aż się ser zrobi rumiany. Około 7-8 minut w 180°C.

ocena:

Zapiekanka z pieczarkami

składniki

  • 1 bagietka przekrojona na 3 części
  • 300 g pieczarek
  • 1 cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 25 g masła
  • 100 żółtego sera
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Na patelni podsmaż cebulkę pokrojoną w dużą kostkę z posiekanym czosnkiem. Kiedy cebula zrobi szklista, dodaj pieczarki i duś parę minut. Przypraw solą i pieprzem. W bagietkach zrób kieszenie palcem lub łyżeczką, aby nie zrobić dziury na wylot. Do bagietek nałóż farsz, posyp pieczywo żółtym serem. Zapiecz w piekarniku, aż się ser zrobi rumiany. Około 7-8 minut w 180°C.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję