X

Czego szukasz?

Przepis
Boże NarodzenieZupy

Barszcz czerwony do pasztecikow

Składniki

Gotujemy wywar z warzyw, z liściem laurowym i 2 ziarnami ziela angielskiego. Wygotowane warzywa wyrzucamy, a do wywaru wkładamy pokrojone/utarte buraki. Gotujemy je do miękkości i czerwoności wywaru. Dodajemy przyprawy i zakwaszamy sokiem z kapusty.

Sposób przygotowania

  • 2 marchewki
  • 1 por
  • pól dużego selera
  • 1 duża pietruszka
  • 4 male buraki
  • sol,pieprz,
  • słodka papryka
  • majeranek
  • 2-3 łyżki soku z kapusty na farsz do pasztecików

Udostępnij!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Sprawdź również