X

Czego szukasz?

Przepis

Składniki

  • 0,5 kg dobrej kiełbasy (nie za chudej)
  • 1 mała cukinia zielona
  • 1 mała cukinia żółta
  • 2 cebule czerwone
  • 200 g pieczarek
  • oliwa z oliwek do skropienia
  • suszone oregano
  • patyczki do szaszłyków

Sposób przyrządzania

Kiełbasę i cukinie pokrój w 1 centymetrowe plasterki, cebulę w cząstki a pieczarki w połówki.

Nadziej na patyczki według waszej weny twórczej :) ważne by zaczynać i kończyć najtwardszym w tym wypadku kiełbasą.

Gotowe szaszłyki skrop odrobiną oliwy, posyp ulubioną przyprawą i grilluj około 10-12 minut często obracając .  

Udostępnij!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Sprawdź również