X

Czego szukasz?

Przepis
Jajka faszerowane

Jaja faszerowane

Składniki

  • szynka 20 dkg
  • jajka ugotowane na twardo - 4 szt.
  • majonez - 2 łyżki
  • tarty chrzan - 1 łyżeczka
  • posiekana natka pietruszki - 1 łyżka
  • rzodkiewki - 3 szt.

Sposób przygotowania

Szynkę drobno pokroić. Jajka obrać, przekroić, wyjąć żółtka i utrzeć z majonezem, szynką, natką i chrzanem. Połówki białek wypełnić masą, nadając kształt całych jajek. Udekorować rzodkiewką.

Udostępnij!

Wasze komentarze

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

  1. Bardzo dziękuję za różnorodne przepisy na jajka faszerowane.Na śniadanko wielkanocne zrobiłam 3 rodzaje farszu:łosoś,pieczarki i zioła.Bardzo proste przepisy ,malo składników i łatwe w przygotowaniu.Bardzo nam smakowały ,a stół wyglądał kolorowo!Będę robić pozostałe propozycje farszów np.piątkowe śniadanko,lub kolacja.To super propozycja na przyjęcia dla gości!Wspaniale i kolorowo się prezentują na stole,robią wyraźnie i smakują rewelacyjnie.
    Bardzo dziękuję Panie Jakubie
    Polecam są pyszne

Sprawdź również