menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Rybę z puszki rozdrobnij, dodaj ser i rozgnieć za pomocą widelca. Posyp posiekaną dymką. Wrzuć 2 łyżki koncentratu, dopraw pieprzem i ewentualnie solą.
Całość delikatnie wymieszaj. Ja lubię, dość duże grudki.

ocena:

Awanturka

składniki

  • 1 puszka szprotek w oleju lub inna ryba z puszki ok 170 g 
  • 250 g sera białego półtłustego
  • 2 łyżeczki koncentratu
  • 3/4 pęczka dymki
  • mielony pieprz czarny
  • sól

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Rybę z puszki rozdrobnij, dodaj ser i rozgnieć za pomocą widelca. Posyp posiekaną dymką. Wrzuć 2 łyżki koncentratu, dopraw pieprzem i ewentualnie solą.
Całość delikatnie wymieszaj. Ja lubię, dość duże grudki.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję