menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania
  • 2 marchewki
  • 1 por
  • pól dużego selera
  • 1 duża pietruszka
  • 4 male buraki
  • sol,pieprz,
  • słodka papryka
  • majeranek
  • 2-3 łyżki soku z kapusty na farsz do pasztecików
ocena:

Barszcz czerwony do pasztecikow

składniki

Gotujemy wywar z warzyw, z liściem laurowym i 2 ziarnami ziela angielskiego. Wygotowane warzywa wyrzucamy, a do wywaru wkładamy pokrojone/utarte buraki. Gotujemy je do miękkości i czerwoności wywaru. Dodajemy przyprawy i zakwaszamy sokiem z kapusty.

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania
  • 2 marchewki
  • 1 por
  • pól dużego selera
  • 1 duża pietruszka
  • 4 male buraki
  • sol,pieprz,
  • słodka papryka
  • majeranek
  • 2-3 łyżki soku z kapusty na farsz do pasztecików

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję