menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Mielone mięso wymieszać z roztartym czosnkiem,posiekaną cebulą,jajkiem, natką pietruszki i oliwą.Wyrobić na jednolitą masę i formować owalne sznycle.Piec na dobrze rozgrzanym grillu z obydwu stron.Skropić sokiem z cytryny.

ocena:

Bifteki z grila

składniki

  • 1/2 kg wołowego mięsa mielonego
  • 1 jajko
  • 10 dag bułki tartej
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 cebula drobno posiekana
  • 2 łyżki natka pietruszki posiekanej
  • 3 łyżki oliwy
  • sok z cytryny
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Mielone mięso wymieszać z roztartym czosnkiem,posiekaną cebulą,jajkiem, natką pietruszki i oliwą.Wyrobić na jednolitą masę i formować owalne sznycle.Piec na dobrze rozgrzanym grillu z obydwu stron.Skropić sokiem z cytryny.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję