menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Cukinie przecinamy na pol i usuwamy pestki, obsypujemy przyprawami. Dusimy w mikrofalowce. Mieso mieszamyz przyprawami oraz olejem i krotko gotujemy w mikrofali. Pieczarki, cebule i szpinak oraz wnetrze cukini siekamy i dusimy krotko w mikrofali. Mieszamy mieso z warzywami i przekladamy farsz do cukini. Przed samym podaniem podgrzewamy.

ocena:

Cukinia faszerowana

składniki

  • 20 dag pieczarek
  • 20 dag miesa mielonego (z piersi indyczej)
  • 1 cebula
  • 1 lyzka oleju/oliwy (truflowej)
  • 1 sredniej wielkosci cukinia
  • peczek szpinaku
  • majeranek, ppapryka slodka, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Cukinie przecinamy na pol i usuwamy pestki, obsypujemy przyprawami. Dusimy w mikrofalowce. Mieso mieszamyz przyprawami oraz olejem i krotko gotujemy w mikrofali. Pieczarki, cebule i szpinak oraz wnetrze cukini siekamy i dusimy krotko w mikrofali. Mieszamy mieso z warzywami i przekladamy farsz do cukini. Przed samym podaniem podgrzewamy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję