menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Miksujemy twarożek ze śmietaną i sokiem z cytryny. Łączymy z kawiorem, mieszamy, doprawiamy. Na koniec oziębiamy, a przed podaniem dodajemy koperek.

ocena:

Dip kawiorowy

składniki

  • 200 g twarożku
  • 100 ml śmietany
  • 50 g kawioru, np.: dużego z łososia
  • sok z połowy cytryny
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Miksujemy twarożek ze śmietaną i sokiem z cytryny. Łączymy z kawiorem, mieszamy, doprawiamy. Na koniec oziębiamy, a przed podaniem dodajemy koperek.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję