menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ogórka obieramy i ucieramy na grubej tarce. Twarożek miksujemy z obranymi orzechami i twarożkiem. Dodajemy przyprawy, sok z połowy cytryny, a na końcu osączonego ogórka. Mieszamy i wstawiamy do lodówki.

ocena:

Dip orzechowy

składniki

  • 100 g orzechów włoskich lub laskowych
  • 1 ogórek zielony
  • po 100 g majonezu i twarożku
  • szczypta kurkumy dla koloru
  • sok z połowy cytryny
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ogórka obieramy i ucieramy na grubej tarce. Twarożek miksujemy z obranymi orzechami i twarożkiem. Dodajemy przyprawy, sok z połowy cytryny, a na końcu osączonego ogórka. Mieszamy i wstawiamy do lodówki.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję