menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wymoczone śledzie w postaci filetów pokroić w drobną kostkę, podobnie jak ugotowane jajka, ogórki kiszone i cebulę. Całość połączyć i przyprawić do smaku pieprzem mielonym oraz musztardą. Druga wersja tej potrawy występuje w postaci zmielonej. Hekele podaje się z pieczywem i masłem.

ocena:

Hekele

składniki

-6 sztuk filetów ze śledzi
-2 ugotowane na twardo jajka
-2 ogórki kiszone
-1 niewielka cebula
-pieprz, musztarda

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wymoczone śledzie w postaci filetów pokroić w drobną kostkę, podobnie jak ugotowane jajka, ogórki kiszone i cebulę. Całość połączyć i przyprawić do smaku pieprzem mielonym oraz musztardą. Druga wersja tej potrawy występuje w postaci zmielonej. Hekele podaje się z pieczywem i masłem.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję