menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Szynkę drobno pokroić. Jajka obrać, przekroić, wyjąć żółtka i utrzeć z majonezem, szynką, natką i chrzanem. Połówki białek wypełnić masą, nadając kształt całych jajek. Udekorować rzodkiewką.

ocena:

Jaja faszerowane

składniki

  • szynka 20 dkg
  • jajka ugotowane na twardo – 4 szt.
  • majonez – 2 łyżki
  • tarty chrzan – 1 łyżeczka
  • posiekana natka pietruszki – 1 łyżka
  • rzodkiewki – 3 szt.

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Szynkę drobno pokroić. Jajka obrać, przekroić, wyjąć żółtka i utrzeć z majonezem, szynką, natką i chrzanem. Połówki białek wypełnić masą, nadając kształt całych jajek. Udekorować rzodkiewką.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję