menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Posiekane zioła,ogórek i musztardę zmieszać z twarożkiem i jogurtem doprawić solą i pieprzem i nałożyć na połówki jaj.

ocena:

Jaja w ziołowym sosie

składniki

  • 6 ugotowanych na twardo jaj
  • 20 dag twarożku homogenizowanego
  • 100 g jogurtu naturalnego
  • 1 łyżeczka musztardy
  • pęczek rzodkiewek
  • 1 świeży ogórek
  • szczypiorek
  • natka pietruszki
  • koper
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Posiekane zioła,ogórek i musztardę zmieszać z twarożkiem i jogurtem doprawić solą i pieprzem i nałożyć na połówki jaj.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję