menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Majonez wyciskamy na połówki jaj, układamy na każdej połówce 1-2 krewetki i ozdabiamy kawałeczkiem koperku. Ewentualnie możemy też majonez zmiksować z krewetkami i dekorować je powstałą pastą.

ocena:

Jajka na twardo z krewetkami

składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo obrane ze skorupki, przekrojone na pół.
  • 8–16 ugotowanych krewetek
  • 30 g majonezu
  • gałązka koperku

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Majonez wyciskamy na połówki jaj, układamy na każdej połówce 1-2 krewetki i ozdabiamy kawałeczkiem koperku. Ewentualnie możemy też majonez zmiksować z krewetkami i dekorować je powstałą pastą.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję