menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wędzonkę kroimy w drobną kostkę, mieszamy z majonezem. Nakładamy na każdą połówkę jaja, ozdabiamy grzybkami marynowanymi i kawałkami sałaty.

ocena:

Jajka na twardo z marynowanymi grzybkami

składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo obrane ze skorupki, przekrojone na pół.
  • 4 większe lub 8 małych grzybków marynowanych
  • 20 g majonezu
  • 50 g wędzonki
  • 2 listki sałaty

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wędzonkę kroimy w drobną kostkę, mieszamy z majonezem. Nakładamy na każdą połówkę jaja, ozdabiamy grzybkami marynowanymi i kawałkami sałaty.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję