menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Pieczarki oczyszczamy i myjemy. Kroimy w plasterki. Na każde jajo nakładamy szprycą majonez, na wierzchu układamy pieczarki. Ozdabiamy odrobiną natki pietruszki.

ocena:

Jajka na twardo z pieczarkami

składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo obrane ze skorupki, przekrojone na pół.
  • 30 g majonezu
  • 4 pieczarki
  • natka pietruszki

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Pieczarki oczyszczamy i myjemy. Kroimy w plasterki. Na każde jajo nakładamy szprycą majonez, na wierzchu układamy pieczarki. Ozdabiamy odrobiną natki pietruszki.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję