menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ser miksujemy lub ucieramy widelcem, mieszamy z majonezem. Nakładamy szprycą na połówki jaj. Ozdabiamy połówkami plasterków ogórka i pomidora, posypujemy szczypiorkiem.

ocena:

Jajka na twardo z rokpolem

składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo obrane ze skorupki, przekrojone na pół.
  • 50 g rokpola
  • 20 g majonezu
  • 4 plastry świeżego ogórka
  • 4 plasterki pomidora
  • 1 łyżeczka szczypiorku

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ser miksujemy lub ucieramy widelcem, mieszamy z majonezem. Nakładamy szprycą na połówki jaj. Ozdabiamy połówkami plasterków ogórka i pomidora, posypujemy szczypiorkiem.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję