menu
fot. Mariusz Izdebski

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Rybę miksujemy, dodajemy majonez i przyprawy. Mieszamy. Nakładamy szprycą z ozdobną końcówką na każdą połówkę jaja. Ozdabiamy listkiem pietruszki.

ocena:

Jajka na twardo z rybą wędzoną

składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo obrane ze skorupki, przekrojone na pół.
  • 50 g ryby wędzonej: piklinga, makreli lub innej
  • 20 g majonezu
  • kilka listków natki pietruszki
  • szczypta chili, sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Rybę miksujemy, dodajemy majonez i przyprawy. Mieszamy. Nakładamy szprycą z ozdobną końcówką na każdą połówkę jaja. Ozdabiamy listkiem pietruszki.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję