menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Twarożek miksujemy dodajemy przyprawy i przecier. Mieszamy. Nakładamy szprycą na każdą połówkę jaja i ozdabiamy świeżą bazylią.

ocena:

Jajka na twardo z twarożkiem

składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo obrane ze skorupki, przekrojone na pół.
  • 50 g białego twarożku
  • 1 łyżeczka przecieru pomidorowego
  • listki bazylii
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Twarożek miksujemy dodajemy przyprawy i przecier. Mieszamy. Nakładamy szprycą na każdą połówkę jaja i ozdabiamy świeżą bazylią.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję