X

Czego szukasz?

Przepis
ŚniadaniaWielkanoc

Jajka przepiórcze na wielkanocnym sosie

Składniki

  • 20 jajek przepiórczych

Sos:

  • 100 g majonezu
  • 1 łyżeczka musztardy
  • 2 łyżki grzybków marynowanych
  • 1 łyżka szczypiorku
  • 2 łyżki rzeżuchy
  • 1 ogórek kiszony lub 1 korniszon
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy w osolonej wodzie przez 3 minuty. Następnie studzimy, obieramy. Z wszystkich składników robimy sos. Grzybki oraz ogórka siekamy, dodajemy do sosu. Podajemy jaja przepiórcze polane sosem.

Udostępnij!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Sprawdź również