menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wodę gotujemy i rozpuszczamy w niej kakao. Osobno gotujemy mleko. Po zagotowaniu dodajemy do niego miód, cukier waniliowy i cynamon. Mieszamy i wlewamy do garnka z kakao. Zagotowujemy. Dolewamy brandy i po wymieszaniu od razu podajemy.

ocena:

Kakao z brandy

składniki

  • 700 ml mleka
  • 250 ml wody
  • 25 ml brandy
  • 40 g miodu
  • 2 łyżki kakao
  • cukier waniliowy, szczypta cynamonu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wodę gotujemy i rozpuszczamy w niej kakao. Osobno gotujemy mleko. Po zagotowaniu dodajemy do niego miód, cukier waniliowy i cynamon. Mieszamy i wlewamy do garnka z kakao. Zagotowujemy. Dolewamy brandy i po wymieszaniu od razu podajemy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję