menu
fot. Mariusz Izdebski

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kromkę smarujemy czosnkiem albo nakładamy na nią trzy cieniutkie plasterki świeżo pokrojonego czosnku. Smarujemy kromkę masłem, nakładamy plaster pomidora, łyżkę śmietany i gałązkę koperku

ocena:

Kanapka „codzienna”

składniki

  • 1 kromka świeżego razowego chleba
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 plaster pomidora
  • 1 gałązka koperku
  • 1 łyżka śmietany śmietany kremówki
  • masło

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kromkę smarujemy czosnkiem albo nakładamy na nią trzy cieniutkie plasterki świeżo pokrojonego czosnku. Smarujemy kromkę masłem, nakładamy plaster pomidora, łyżkę śmietany i gałązkę koperku

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję