menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki miksujemy, przekładamy do szklanek lub pucharków. Możemy udekorować listkami mięty lub melisy.

ocena:

Koktajl czekoladowy

składniki

  • 250 g lodów czekoladowych
  • 1 łyżka kakao
  • 200 ml mleka
  • pół łyżeczki cynamonu
  • cukier waniliowy
  • ew. 20 ml rumu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki miksujemy, przekładamy do szklanek lub pucharków. Możemy udekorować listkami mięty lub melisy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję