menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Comber dzielimy na pojedyncze kotleciki z kostką. Czosnek siekamy i ucieramy z solą i pieprzem. Cebulę kroimy na ćwiartki. Wino łączymy z olejem i cząbrem.  Mięso nacieramy czosnkiem z przyprawami, zalewamy marynatą i odstawiamy do lodówki na 24 godziny. Grillujemy każdy kotlecik osobno lub nabijamy je na szpadę, przekładając cebulą.

ocena:

Kotleciki jagnięce

składniki

  • 1 kg combra jagnięcego
  • 3 łyżki suszonego cząbru
  • 4 ząbki czosnku
  • 50 ml oleju
  • szklanka czerwonego wytrawnego wina
  • sól, pieprz
  • ew. 1 cebula

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Comber dzielimy na pojedyncze kotleciki z kostką. Czosnek siekamy i ucieramy z solą i pieprzem. Cebulę kroimy na ćwiartki. Wino łączymy z olejem i cząbrem.  Mięso nacieramy czosnkiem z przyprawami, zalewamy marynatą i odstawiamy do lodówki na 24 godziny. Grillujemy każdy kotlecik osobno lub nabijamy je na szpadę, przekładając cebulą.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję