menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kotlety solimy i smażymy. Zrumienione z obydwu stron,oprószamy pieprzem,dolewamy wody i dusimy chwilę na małym ogniu. Kiedy woda odparuje dolewamy wino,przykrywamy pokrywką i dusimy jeszcze chwilkę. SMACZNEGO

ocena:

Kotlety wieprzowe w czerwonym winie

składniki

  • 6 kotletów wieprzowych z kością schabowych
  • 70 ml oliwy z oliwek
  • 150 ml czerwonego wytrawnego wina
  • sól,pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kotlety solimy i smażymy. Zrumienione z obydwu stron,oprószamy pieprzem,dolewamy wody i dusimy chwilę na małym ogniu. Kiedy woda odparuje dolewamy wino,przykrywamy pokrywką i dusimy jeszcze chwilkę. SMACZNEGO

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję