menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Za pomocą łyżki oddziel miąższ arbuza od skórki. Zmiksuj z cukrem  i sokiem z cytryn. Przelej do dzbanka, dodaj miętę, lód (ewentualnie plastry ogórka) i uzupełnij wodą gazowaną.

ocena:

Lemoniada arbuzowa

składniki

  • 1/2 arbuza
  • 3-4 łyżki cukru trzcinowego
  • sok z dwóch cytryn
  • garść mięty
  • 1 l wody gazowanej
  • lód w kostkach
  • ewentualnie kilka plasterków ogórka

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Za pomocą łyżki oddziel miąższ arbuza od skórki. Zmiksuj z cukrem  i sokiem z cytryn. Przelej do dzbanka, dodaj miętę, lód (ewentualnie plastry ogórka) i uzupełnij wodą gazowaną.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję