menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Puszki wkładamy do garnka z wodą, gotujemy 2.5 godziny, studzimy. Po wystudzeniu miksujemy mikserem wszystkie mleka z dodatkiem spirytusu i rumu aż do całkowitego rozbicia grudek. Smacznego !!!

ocena:

Likier jak Baileys

składniki

200 ml spirytusu
1 puszka niesłodzonego skondensowanego mleka
1/2 puszki słodzonego skondensowanego mleka
1 puszka skondensowanego słodzonego mleka orzechowego Masa Orzechowa – Kajmak
1/3 szklanki rumu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Puszki wkładamy do garnka z wodą, gotujemy 2.5 godziny, studzimy. Po wystudzeniu miksujemy mikserem wszystkie mleka z dodatkiem spirytusu i rumu aż do całkowitego rozbicia grudek. Smacznego !!!

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję