menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Arbuza obieramy i kroimy, oczyszczamy z pestek. Miąższ miksujemy, łączymi z pozostałymi składnikami, przekładamy do foremek na lody, wbijamy patyczki i wstawiamy do zamraźalnika. Po kilku godzinach lody są gotowe.
Zamiast arbuza można użyć innych owoców: mango, melona lub ananasa

ocena:

Lody arbuzowe

składniki

-1 kg arbuza
-2 łyżki miodu
-2 łyżki soku z cytryny

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Arbuza obieramy i kroimy, oczyszczamy z pestek. Miąższ miksujemy, łączymi z pozostałymi składnikami, przekładamy do foremek na lody, wbijamy patyczki i wstawiamy do zamraźalnika. Po kilku godzinach lody są gotowe.
Zamiast arbuza można użyć innych owoców: mango, melona lub ananasa

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję