menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Szklankę cukru pudru miksujemy z dwiema łyżkami likieru miętowego na gęsty lukier. Jeśli jest za gęsty można dodać odrobinę wody.

ocena:

Lukier miętowy

składniki

  • 1 szklanka cukru pudru
  • 2 łyżki likieru miętowego

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Szklankę cukru pudru miksujemy z dwiema łyżkami likieru miętowego na gęsty lukier. Jeśli jest za gęsty można dodać odrobinę wody.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję