menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Szklankę cukru pudru ucieramy z dwiema łyżkami rumu, w tym przypadku zamiast wody używamy do rozcieńczenia soku z połowy cytryny. Drugi sposób otrzymywania lukru rumowego: ucieramy w misce 250 g cukru pudru, 2 białka i olejek rumowy.

ocena:

Lukier rumowy

składniki

  • 1 szklanka cukru pudru
  • 2  łyżki rumu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Szklankę cukru pudru ucieramy z dwiema łyżkami rumu, w tym przypadku zamiast wody używamy do rozcieńczenia soku z połowy cytryny. Drugi sposób otrzymywania lukru rumowego: ucieramy w misce 250 g cukru pudru, 2 białka i olejek rumowy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję