menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Do szklanicy barmańskiej wrzucamy pokruszony lód i wlewamy mocno schłodzone gin i wermut. Mieszamy kilka sekund łyżką i przecedzamy przez sitko do oziębionego kieliszka koktajlowego na wysokiej nóżce, w którym umieszczamy zieloną oliwkę. Podajemy przed posiłkiem.

ocena:

Martini Dry

składniki

  • 70 ml ginu wytrawnego (Gordon’s Dry Gin)
  • 25 ml wermutu białego wytrawnego (Martini Extra Dry)
  • 2 kostki lodu
  • zielona oliwka – do dekoracji

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Do szklanicy barmańskiej wrzucamy pokruszony lód i wlewamy mocno schłodzone gin i wermut. Mieszamy kilka sekund łyżką i przecedzamy przez sitko do oziębionego kieliszka koktajlowego na wysokiej nóżce, w którym umieszczamy zieloną oliwkę. Podajemy przed posiłkiem.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję