menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Śledziki anchois osączamy i drobno kroimy, ucieramy z masłem, dodajemy sok z cytryny i koperek. Doprawiamy pieprzem i wstawiamy do lodówki.

ocena:

Masło anchois

składniki

200 g masła
80 g śledzików anchois
sok z 1 cytryny
pół łyżeczki koperku
pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Śledziki anchois osączamy i drobno kroimy, ucieramy z masłem, dodajemy sok z cytryny i koperek. Doprawiamy pieprzem i wstawiamy do lodówki.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję