menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania
  • 500 g poziomek (mogą być truskawki, maliny, jagody lub inne owoce – świeże lub mrożone)
  • 3 białka
  • 100 g cukru pudru
  • 1 łyżka żelatyny
ocena:

Mus poziomkowy

składniki

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania
  • 500 g poziomek (mogą być truskawki, maliny, jagody lub inne owoce – świeże lub mrożone)
  • 3 białka
  • 100 g cukru pudru
  • 1 łyżka żelatyny

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję