menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Mascarpone razem z łososiem i sokiem z cytryny miksujemy na jednolitą masę. Masę umieszczamy w szprycy i dekoracyjnie wyciskamy do pucharków – otrzymamy około 4 porcji. Mus dekorujemy liśćmi cykorii i koperkiem. Przed podaniem schładzamy minimum 1 godzinę w lodówce.

ocena:

Mus z wędzonego łososia z mascarpone

składniki

-250 g sera mascarpone
-125 g wędzonego łososia
-sok z 1 cytryny
-kilka liści cykorii
-kilka gałązek koperku

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Mascarpone razem z łososiem i sokiem z cytryny miksujemy na jednolitą masę. Masę umieszczamy w szprycy i dekoracyjnie wyciskamy do pucharków – otrzymamy około 4 porcji. Mus dekorujemy liśćmi cykorii i koperkiem. Przed podaniem schładzamy minimum 1 godzinę w lodówce.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję