menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Mięso siekamy lub mielimy. Cebulę kroimy w drobną kostkę i przesmażamy na maśle, dodajemy mięso, a na końcu śmietanę. Dusimy ok. 10 minut. Nakładamy na naleśniki i smażamy.

ocena:

Naleśniki z mięsem II

składniki

  • 8-12 naleśników (przygotuj je według któregoś z podanych przepisów)
  • 250 g mięsa mielonego: cielęciny, drobiu lub dowolnego mięsa również pieczonego lub
  • gotowanego, ew. wątróbka
  • 1 cebula
  • 200 ml śmietany
  • 2 łyżki masła
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Mięso siekamy lub mielimy. Cebulę kroimy w drobną kostkę i przesmażamy na maśle, dodajemy mięso, a na końcu śmietanę. Dusimy ok. 10 minut. Nakładamy na naleśniki i smażamy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję