menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie soki mieszamy ze sobą i przyprawiamy solą, ew. pieprzem. W wersji z sokiem z kiszonych ogórków mamy sok bardziej kwaśny. W wersji z sokiem ze świeżo przygotowanego soku z warzyw mamy sok wielowarzywny. Obydwa są bardzo bogate w witaminy.

ocena:

Napój z serwatki i przecieru pomidorowego

składniki

  • 250 ml przecieru pomidorowego
  • 250 ml serwatki
  • 250 ml kwasu z ogórków lub 250 ml świeżego soku z różnych warzyw: selera, pietruszki, marchewki
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie soki mieszamy ze sobą i przyprawiamy solą, ew. pieprzem. W wersji z sokiem z kiszonych ogórków mamy sok bardziej kwaśny. W wersji z sokiem ze świeżo przygotowanego soku z warzyw mamy sok wielowarzywny. Obydwa są bardzo bogate w witaminy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję