menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki zalewamy octem winnym. Przecedzamy po dwóch tygodniach. Ocet znakomity do grzybów, sałatek i wieprzowiny.

ocena:

Ocet czosnkowy

składniki

4 obrane, duże ząbki czosnku
kilka liści świeżej bazylii, tymianku
kilka ziaren pieprzu
500 ml octu winnego

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki zalewamy octem winnym. Przecedzamy po dwóch tygodniach. Ocet znakomity do grzybów, sałatek i wieprzowiny.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję