menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wiśnie zalewamy octem winnym. Odstawiamy, po pięciu dniach przecedzamy przez gęste sito lub gazę. Świetny do dziczyzny i sosów.

ocena:

Ocet wiśniowy

składniki

500 ml octu winnego
500 g pozbawionych pestek i rozgniecionych wiśni

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wiśnie zalewamy octem winnym. Odstawiamy, po pięciu dniach przecedzamy przez gęste sito lub gazę. Świetny do dziczyzny i sosów.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję