menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ogórki małosolne lub świeże kroimy w słupki, na plasterki lub na ćwiartki. Osobno podajemy miód i chleb razowy. Ogórki maczamy w miodzie i przegryzamy chlebem. Bardzo popularna przystawka na „Kresach” do dnia dzisiejszego.

ocena:

Ogórki z miodem – Białoruś, Podlasie

składniki

  • 500 g ogórków
  • 50 g miodu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ogórki małosolne lub świeże kroimy w słupki, na plasterki lub na ćwiartki. Osobno podajemy miód i chleb razowy. Ogórki maczamy w miodzie i przegryzamy chlebem. Bardzo popularna przystawka na „Kresach” do dnia dzisiejszego.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję