menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Papryczki myjemy, usuwamy z nich gniazda nasienne i kroimy na kawałki, dodajemy szczyptę kminku i rozmarynu. Zalewamy 500 ml oliwy i odstawiamy na dwa dni w chłodne, ciemne miejsce.

ocena:

Oliwa paprykowa

składniki

kilka ostrych, małych papryczek
po szczypcie kminku i rozmarynu
500 ml dobrej oliwy

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Papryczki myjemy, usuwamy z nich gniazda nasienne i kroimy na kawałki, dodajemy szczyptę kminku i rozmarynu. Zalewamy 500 ml oliwy i odstawiamy na dwa dni w chłodne, ciemne miejsce.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję