menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Zioła i czosnek zalewamy oliwą i odstawiamy na dwa dni w ciemne i chłodne miejsce.

ocena:

Oliwa ziołowo- czosnkowa

składniki

1 łyżka świeżych ziół (tymianek, rozmaryn, estragon i inne)
1 posiekany ząbek czosnku
500 ml dobrej oliwy

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Zioła i czosnek zalewamy oliwą i odstawiamy na dwa dni w ciemne i chłodne miejsce.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję