menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Zioła i przyprawy zalewamy oliwą i odstawiamy w chłodne miejsce. Po dwóch tygodniach przecedzamy.

ocena:

Oliwa ziołowo-pietruszkowa

składniki

po 1 łyżce suszonych ziół: bazylii, rozmarynu, czarnego pieprzu, estragonu, tymianku
1 łyżka posiekanej świeżej natki pietruszki
1 l  dobrej oliwy

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Zioła i przyprawy zalewamy oliwą i odstawiamy w chłodne miejsce. Po dwóch tygodniach przecedzamy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję