menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Migdały drobno siekamy lub tłuczemy, polewając je wcześniej niedużą ilością wody. Następnie zalewamy je wodą mineralną, po 15 minutach przecedzamy. Wodę słodzimy, podajemy ochłodzoną.

ocena:

Orszada

składniki

  • 500 ml wody mineralnej (gazowanej lub nie)
  • 120 g obranych migdałów
  • 20 g cukru

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Migdały drobno siekamy lub tłuczemy, polewając je wcześniej niedużą ilością wody. Następnie zalewamy je wodą mineralną, po 15 minutach przecedzamy. Wodę słodzimy, podajemy ochłodzoną.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję